tarievenvoetreflexologie


therapeutische voetmassage (60 min)

Kom tot rust en vergeet al uw zorgen tijdens een ontspannende voetmassage. Tijdens deze gepersonaliseerde voetmassage is het mogelijk om deze te richten op bepaalde organen, afhankelijk van uw klachten.

- 45 euro-


detox voetbad

Een zuiverend voetbad met dode zeezout zorgt ervoor dat afvalstoffen (voonamelijk zuren) worden afgevoerd. Daarnaast bevat het ook etherische oliën, aangepast aan uw klachten of wensen.

- 10 euro-


workshop op maat

Tijdens een workshop leer ik u basistechnieken uit de voetreflexologie, zowel ter ontspanning als om afvalstoffen te elimineren.

- op aanvraag -


heliantus tarieven voetreflexologie voetreflex

 

astroconsult

 

astrologisch consult (ong 75 min)

Dit interactief gesprek bereid ik op voorhand voor door jouw horoscoop te analyseren. Hiervoor ga ik zeer grondig te werk waardoor ik er ongeveer twee uur over doe.

- 100 euro -

 

Om een accurate horoscoop te trekken, dien ik over jouw correcte geboortegegevens te beschikken (datum, uur en plaats). Dit staat vermeld in het geboorteregister en kan je opvragen bij je stad of gemeente. Deze gegevens heb ik op voorhand nodig.

 

heliantus tarieven astroconsultnaturopathie

 

intake gesprek (ong 60 min)

Aan de hand van een intake gesprek gaan we dieper in op de oorzaken van je fysische en emotionele klachten en bespreken we de mogelijke behandelingen.

- 45 euro -

  

oorkaars en reiki behandeling (60 min)

Tijdens deze ontspannende oorkaarsenbehandeling komt u volledig tot rust. Het werkt doeltreffend bij allerhande neus-, keel- en oorproblemen en daarnaast verlicht het het hoofd. Reiki is een therapie gebaseerd op universele levenskracht. Het helpt bij blokkades en/of storende invloeden in je energiesysteem op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak op te ruimen.

- 45 euro -

 

bachbloesemtherapie en etherische oliën

Officiële verdeler van Sjankara, de specialist in 100% natuurlijke etherische oliën, draagoliën en aromaverstuivers. Vraag naar ons aanbod.


heliantus tarieven naturopathie

heliantus

live the positive

heliantus logo


0478 66 99 25

paneellaan 6

9140 temse


contact

consultaties

enkel op afspraak


© Copyright. All Rights Reserved.