astrologie

 

 

astroconsultheliantus astrologie

 

de unieke blauwdruk van je leven

Als dit je eerste kennismaking is met een serieuze toepassing van astrologie zul je waarschijnlijk verbaasd en verrast zijn. Op het moment van je geboorte staan de planeten in een bepaalde stand en elke planeet geeft een bepaalde energie aan jou mee.

 

Het vormt de unieke blauwdruk van je leven. Alles wordt bekeken vanuit jouw horoscoop-tekening en op basis van deze informatie kunnen we bespreken wat er voor jou gaan de is. Een astrologisch consult is een interactief gesprek!

 

 

heliantus astrologisch consult


de sterren neigen, maar dwingen niet.

Astrologie heeft volgens sommigen veel weg van determinisme; dat je voorbestemd bent om een bepaalde koers te volgen. Met andere woorden dat je het leven niet zelf in de hand hebben en dat het lot ons toch brengt waar we moeten zijn.

 

Dit is niet helemaal waar. Een geboortehoroscoop vertelt ons wie we in aanleg zijn. Het vormt de blauwdruk van je bestaan en bouwstenen. Met die basis kun je zelf beginnen bouwen, vanuit je eigen vrije wil. De omstandigheden en feiten in je leven zijn wat ze zijn. Maar... je hebt wel de keuze hoe je daarmee omgaat. Niet alleen relaties met anderen, maar ook de omstandigheden beïnvloeden ons op onze levensweg. Zie je de kansen die je krijgt? Grijpen je ze of laat je ze onbenut? Deze keuzes bepalen de weg die je inslaat. Of dat nu een steilere route is, een binnenweg of een omweg, … zolang je komt waar je wil geraken, zit je goed.

 

 

heliantus astrologie


wat astrologie jou te bieden heeft

Je komt keer op keer in dezelfde, vervelende situaties terecht? Je maakt een crisisperiode mee en vraagt je af hoelang dit nog gaat duren? Dan kan een astrologisch consult je de inzichten geven die je op dit moment nodig hebt. Het is een startpunt om aan zelfreflectie te doen en inzicht te krijgen in jezelf. Deze persoonlijke kijk kan in eerste instantie heel confronterend zijn, maar het biedt ook kansen om bepaalde acpecten van jezelf te herkennen en misschien ook te aanvaarden. Het geeft je de bagage om je leven bewuster te sturen, op basis van verhoogde zelfkennis.


Daarnaast kan een consult je ook de nodige inzichten bieden bij de opvoeding van je kinderen. Door je persoonlijkheid van je kinderen beter te begrijpen, kan je beter anticiperen op bepaalde situaties.