massage @ work

 

 

massage @ work


heliantus astrologie

shiatsu drukpuntmassage

Bij een stoelmassage gebruik ik Shiatsu-massagetechnieken. Shiatsu is gebaseerd op het stimuleren van drukpunten op de rug, nek, hoofd, schouders, armen, handen en heupen. Deze drukpunten (die ook worden gebruikt in de acupunctuur) worden verbonden door meridianen waardoor energie stroomt.


Een massage gericht op deze punten zorgt ervoor dat blokkades verholpen worden. Daarnaast werkt het uiterst ontspannende maar toch revitaliserend.


De duur van de massage bepaalt u zelf, er is keuze uit 10, 20 of 30 minuten. Onderzoek heeft aangetoond dat een massage van 20 minuten het meest efficiënt is. Net lang genoeg om volledig tot rust te komen.


Na de massage is men als herboren!


 

massage at work

Stress op de werkvloer zorgt er voor dat werknemers steeds vaker roofbouw plegen op hun lichaam. Wanneer de belastbaarheid van de werknemer is overschreden kunnen klachten ontstaan als schouder- en nekproblemen, RSI, spijsverteringsproblemen, concentratieproblemen en zelfs een burn-out. Dit vertaalt zich in een hoge stijging in het ziekteverzuim.


Om overbelasting van de werknemer te vermijden hebben steeds meer bedrijven stoelmassage ontdekt als een efficiënte oplossing.


Een stoelmassage is niet 'het wondermiddel' waardoor medewerkers 50% beter en sneller gaan werken. Zoiets bestaat helaas niet. Wel draagt het bij tot het crëeren van een gezonde werkomgeving, en geeft het een nieuwe energetische impuls.

 

heliantus astrologisch consult


heliantus astrologie


voordelen voor het bedrijf


(+) Laagdrempelig

De massage wordt door de kledij heen gegeven. Naast het feit dat er geen tijd wordt verloren bij aan- en uitkleden, maakt dit een stoelmassage uiterst toegankelijk!


(+) Volledig fiscaal aftrekbaar
Investeren in gezondheid en vitaliteit wordt door de overheid gestimuleerd. Aangezien het een erkende ARBO-maatregel is, zijn de kosten volledig aftrekbaar!


(+) Kort maar krachtig

Een stoelmassage neemt weinig tijd in beslag waardoor ze gemakkelijk geïntegreerd kan worden binnen elk werkschema. 


(+) Niets nodig

De massage wordt uitgevoerd in een ergonomische stoel die zelf door mij meegebracht wordt. U dient enkel een ruimte ter beschikking te stellen.