tarievenheliantus tarieven voetreflexologie voetreflex

voetreflexologie


Therapeutische voetmassage 30 min - 25 euro
Therapeutische voetmassage 60 min - 45 euro

Voordeelactie 3 x 60 min - 105 euro i.p.v. 135 euro

Kom tot rust en vergeet al uw zorgen tijdens een ontspannende voetmassage. Tijdens deze gepersonaliseerde voetmassage is het mogelijk om deze te richten op bepaalde organen, afhankelijk van uw klachten.


Detox voetbad - 10 euro-

Een zuiverend voetbad met dode zeezout zorgt ervoor dat afvalstoffen (voonamelijk zuren) worden afgevoerd. Daarnaast bevat het ook etherische oliën, aangepast aan uw klachten of wensen.


Workshop op maat

Tijdens een workshop leer ik u basistechnieken uit de voetreflexologie, zowel ter ontspanning als om afvalstoffen te elimineren.

- op aanvraag -heliantus tarieven astroconsult

 

astroconsult

 

Intake gesprek 75 min - 100 euro (incl. 3u voorbereiding)

Opvolggesprek ong 75 min - 60 euro

Het eerste gesprek bereid ik op voorhand voor door jouw horoscoop te analyseren. Hiervoor ga ik zeer grondig te werk waardoor ik er ongeveer drie uur over doe. 

 

Om een accurate horoscoop te bepalen, dien ik over jouw correcte geboortegegevens te beschikken (datum, exacte uur en plaats). Dit staat vermeld in het geboorteregister en kan je opvragen bij je stad of gemeente. Deze gegevens heb ik op voorhand nodig. heliantus tarieven naturopathie

reiki

 

Oorkaars en reiki behandeling 60 min - 45 euro

Voordeelactie 3 x 60 min - 105 euro i.p.v. 135 euro

Tijdens deze ontspannende oorkaarsenbehandeling komt u volledig tot rust. Het werkt doeltreffend bij allerhande neus-, keel- en oorproblemen en daarnaast verlicht het het hoofd. Reiki is een therapie gebaseerd op universele levenskracht. Het helpt bij blokkades en/of storende invloeden in je energiesysteem op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak op te ruimen.